Lézeres szőrtelenítés

Bizonyos testrészek szőrtelenítése ma már az ápoltság alapvető kritériumának számít. Az igényes nő, sőt egyre több férfi is többféle módon igyekszik megszabadulni a lábán, karján, a női bikinivonal mentén és arcon, férfiak a háton, mellkason növő nem kívánatos szőrszálaktól.

Bővebben

Masszázsbirodalom

A test és lélek masszírozással való ellazítása az emberiséggel egyidős. Az történelem folyamán felfedeztünk különböző masszázs formákat, melyek mindegyike speciális és egyedi hatást gyakorol a szervezetre, és a pszichére. Magánklinikánk a masszázs fellegváraként több, mint 50-féle masszázs fajtával várja ellazulni, gyógyulni vágyó Pácienseit, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy a testet érő, szaktudással párosított manuális mechanikai hatások javítják a lokális sejtek és a szövetek működését, de a távoli szervekre is hatnak.

Bővebben

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Borostyán Med-Hotel****-t.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook