Masszázsbirodalom

A test és lélek masszírozással való ellazítása az emberiséggel egyidős. Az történelem folyamán felfedeztünk különböző masszázs formákat, melyek mindegyike speciális és egyedi hatást gyakorol a szervezetre, és a pszichére. Magánklinikánk a masszázs fellegváraként több, mint 50-féle masszázs fajtával várja ellazulni, gyógyulni vágyó Pácienseit, hiszen tudományosan bizonyított tény, hogy a testet érő, szaktudással párosított manuális mechanikai hatások javítják a lokális sejtek és a szövetek működését, de a távoli szervekre is hatnak.

A masszázs egészségjavító hatásai

  • serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést
  • fokozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását
  • megkönnyíti a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből
  • felfrissíti, ellazítja az izomzatot
  • feloldja a testben az energiagátakat
  • beindítja a test öngyógyító mechanizmusait
  • erősíti az immunrendszert
  • nyugtatja az idegeket
  • és általánosan jobb közérzetet biztosít.

Ízelítő palettánkról

Aromamasszázs

Teljes testre kiterjedő gyengéd masszázs. Kezelésbe vesszük a láb-, derék-, hát-, váll-, kar-, nyak-, fejizmokat. A masszázsolajon kívül jótékony hatású illóolajokat is a bőrbe juttatunk, így oldjuk a stresszt, és nyugtatva lazítjuk el a testet és a lelket.

Az aromamasszázst kifejezetten kimerült, stresszes állapotú pácienseinknek javasoljuk.

Talpmasszázs

Talpunk izomzatának, csontjainak állapota tükrözi testünk egészének hogylétét. Egy beteg, vagy elégtelenül funkcionáló szervhez tartozó talppont fájdalommal reagál a nyomásra. Ezt a pontot szakszerűen masszírozva gyógyító hatást érhetünk el a kritikus testterületen.

Nyak- váll- hát masszázs

Értelemszerűen főként a nyak-, váll- és hátfájdalmakkal, visszatérő fejfájással, krónikus kimerültséggel és koncentrációs zavarokkal küszködőknek ajánljuk ezt a masszázsfajtát.

Gyógymasszázs

E magas szintű szakértelmet kívánó masszázs forma a fizioterápia egyik fajtája, melyet csak gyógymasszőr végezhet komoly elméleti és gyakorlati tudással. A gyógymasszőr a kezelőorvossal együttműködve dolgozik, így a Páciens szervezetét egészében megismeri, s így célzottan tud mozgásszervi problémákat kezelni.

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Borostyán Med-Hotel****-t.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook