Lézeres szőrtelenítés

Bizonyos testrészek szőrtelenítése ma már az ápoltság alapvető kritériumának számít. Az igényes nő, sőt egyre több férfi is többféle módon igyekszik megszabadulni a lábán, karján, a női bikinivonal mentén és arcon, férfiak a háton, mellkason növő nem kívánatos szőrszálaktól.

A hagyományos szőrtelenítési eljárások azonban csak rövid távú eredményt nyújtanak, sokszor kellemetlen utóhatásokkal. A gyanta, az epilátor és a borotva például köztudottan bőrirritáló hatású, sőt sokunk bőrén fájdalmas és csúnya szőrtüszőgyulladást is okoz.

A lézeres szőrtelenítés kedvező hatásai

  • A lézeres szőrtelenítő eljárással azonban Ön véglegesen,
  • kellemetlen utóhatásoktól mentesen,
  • rendkívül esztétikusan biztosíthatja bőre folyamatos bársonyosságát, teste bármely területén.
  • Az eljárás fájdalommentes, és egyszerű,
  • a környező bőrterületet, szöveteket nem érinti

Csúcstechnológia

A ma létező legfejlettebb, speciális lézertechnológiánknak és az Aphrodité Magánklinika szakértő kezeinek köszönhetően páratlan precizitással és gyorsasággal érjük el az Ön által vágyott bársonyos bőrt teste bármely érzékeny területén, hiszen bőre vastagságához, színéhez, és a szőrszálak szintén egyedi minőségéhez állítjuk be csúcstechnológiát képviselő lézerberendezésünket. Bőrgyógyász szakorvosunk egyéni kezelési tervet készít az Ön számára, hogy a lehető legkevesebb kezeléssel a legjobb eredményt érjük el. A lézerrel kezelt szőrtüsző bizonyítottan nem termel többé szőrszálat.

Az eddig megszokott szúró érzést is felejtse el, ugyanis eljárásunk 100%-ig fájdalommentes, és fele annyi ideig tart, mint az első gépekkel végzett lézeres szőrtelenítés. A készülék szőrtelenítésben elért eredményességét világszerte számos bőrgyógyász igazolja.

További információ:
https://www.borostyanmedicalcenter.hu/hu/lezeres-kezelesek-tipusai
tel: 20/3399-861

 

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Borostyán Med-Hotel****-t.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook