Covid-19 tájékoztatás
Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk, hogy a  2020. november 10-től recepciós kollégáink hétköznapokon 09:00 és 17:00 óra között érhetőek el.
A hétvégék alatt beérkező leveleket hétfői napokon kezdjük feldolgozni és érkezési sorrendben megválaszolni.

Szállodánk telefonszáma (+36 20 566 8888) hétvégenként ügyeleti jelleggel működik, foglalással kapcsolatos érdemi tájékoztatást nem tudunk adni.


Sajnálattal tudatjuk Önökkel, hogy a 2020.12.07-i kormánybejelentésre való tekintettel, szállodánk 2021. január 11-ig továbbra sem fogadhat turisztikai céllal vendéget, a 2020. november 10-én bevezetett korlátozások érvényben maradnak, így üzemszünetet tartunk.

A Borostyán Med-Hotel****, ahogy törvényileg lehetséges, újra kinyitja Önök előtt a kapuit!

Amennyiben a kötelező bezárás idejére Önöknek élő foglalásuk van, kérjük, tiszteljenek meg bennünket bizalmukkal és ne mondják le, hanem recepciós kollégáink segítségével ütemezzék át egy Önök számára is szimpatikus, új időpontra! A már kifizetett előlegeket 2021-ben bármilyen időbeli megkötöttség nélkül felhasználhatják. A 2020. december 20-ig érvényes utalványok felhasználási idejét meghosszabbítottuk. Minden Vendéggel felvesszük a kapcsolatot, addig is türelmüket kérjük.

Bízunk benne, hogy mielőbb újra fogadhatjuk Önöket.

Tervezzenek velünk! Számítunk Önökre!

Vigyázzanak Magukra és Szeretteikre!

Áldott Ünnepeket és jó egészséget kívánunk,

a Borostyán Med-Hotel**** csapata

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Borostyán Med-Hotel****-t.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook