Masszázs

Rohanó életmódunk és a vele járó stressz, valamint az ebből fakadó testi és lelki problémák, az egyensúly felborulása számos fizikai tünethez vezethet.

Masszázzsal, mint az egyik legrégebbi gyógyító eljárással számos betegség megelőzhető vagy kezelhető, hiszen tudjuk, hogy már az érintésnek is rengeteg pozitív hatása van testre és lélekre. Mindazon túl, hogy kellemes érzés a masszázs számos kimutatható fiziológiai hatása is van, hiszen javítja a vérkeringést, frissíti az izmokat és a bőrt, csökkenti a stresszt, jótékony hatással van az idegrendszerre.

Válogasson kedvére hagyományos és kényeztető masszázsaink közül!

Continue Reading

A hotel szolgáltatásai

Hotelünk mindent megtesz Vendégei komfort érzetéért, és azért, hogy Ön minél zökkenőmentesebben üdülhessen fel nálunk. Kényelmi, technikai szolgáltatásainkat az Ön zavartalan pihenéséért a következőképpen állítottuk össze:

Continue Reading

A négycsillagos Hotel Borostyán

Európa közepén, a természet lágy ölén, kiválóan megközelíthető területen fekszik a Borostyán Med-Hotel****. Világszínvonalú szállodánk tényleg egyedülálló, ezért szeretnénk Önt képzeletben végigvezetni komplexumunkon, s reméljük, személyesen is köszönthetjük nemsoká.

Continue Reading

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Borostyán Med-Hotel****-t.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook